Επαγγελματικός ήχος

Επαγγελματικός ήχος για μεγάλα και μικρά πάρτυ., Ηχητική κάλυψη για βαπτίσεις και γάμους, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, καθώς και συναυλίες χιλιάδων ατόμων. Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα επαγγεματικού ήχου για πώληση ή ενοικίαση! Προϊόντα ικανά να καλύψουν μεγάλες και μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρεία 440 sound διαθέτει άρτια καταρτισμένους τεχνικούς ήχου, ηχολήπτες και φωτιστές, με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Προσφέρει ενοικίαση ηχείων, ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ κ.α. Διαθέτουμε μερικά από τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της αγοράς και μάρκες όπως: Numark, RCF, Allen & Heath, Pioneer, QSC, L acoustics, Nexo, Electro Voice, Function one.

Ο επαγγελματικός ήχος περιλαμβάνει

  • Ηχεία two way και line array, σε μία μεγάλη ποικιλία από μεγέθη και watt που καλύπτουν άνετα από ένα μικρό οικιακό πάρτυ μέχρι και συναυλίες 30.000 ατόμων.
  • Κονσόλες ήχου, ψηφιακές και αναλογικές των εταιρειών Midas, Avid και Soundcraft.
  • Δικάναλοι και τετρακάναλοι μίκτες Numark, Pioneer και Allen & Heath.
  • Pioneer CD Players με USB
  • Πικάπ MK 2 της εταιρείας Technics

Ηχητική μελέτη του χώρου

Η 440 sound collective αναλαμβάνει την ηχητική μελέτη, για να σας προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την περίπτωσή σας. Λαμβάνουμε υπόψιν τα επιθυμητά Decibel, το μέγεθος του χώρου και τον αριθμό ατόμων που θα φιλοξενηθούν και το είδος της μουσικής. Τέλος, μπορούμε να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία της εγκατάστασης του εξοπλισμού και την απεγκατάστασή του μετά το τέλος του event. Ο χρόνος εγκατάστασης & απεγκατάστασης εξαρτάται από το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες του κάθε event. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μερικές από τις δουλειές μας