Ενοικίαση Ηχείων

Η εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει την ενοικίαση ηχείων για οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο event. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, ώστε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ, εταιρική εκδήλωση, συνέδρια, ηχητική κάλυψη γάμου και βάπτισης, έως και μεγάλες συναυλίες. Επιπλέον, διαθέτουμε επαγγελματικό ήχο και μερικά από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα ηχεία της αγοράς, με κορυφαία απόδοση.

Η ενοικίαση ηχείων αφορά ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες που χρειάζονται ηχητικό εξοπλισμό για να καλύψουν κάποια εκδήλωση. Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει προϊόντα των εταιριών: RCF, DB, QSC, Nexo, Electrovoice, Funktion one, L acoustics. Τέλος, διαθέτουμε ηχεία διαφόρων τύπων, όπως line array και two way, τα οποία μπορούν να καλύψουν από μικρά πάρτυ μέχρι και συναυλίες χιλιάδων ατόμων.

Περισσότερα για την ενοικίαση ηχείων

Κατά την ενοικίαση ηχείων μπορείτε να παραλάβετε τον εξοπλισμό από το χώρο μας ή να τα παραδώσουμε εμείς στο δικό σας. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, ώστε να σας προτείνουμε την κατάλληλη ηχητική εγκατάσταση, λαβάνοντας υπόψιν:

  • Τον αριθμό των ατόμων
  • Το μέγεθος του χώρου
  • Τα Decibel που χρειαζόσαστε
  • Το είδος μουσικής
  • Επιπλέον αναλαμβάνουμε ηχητικές μελέτες για μαγαζιά

Στην συνέχεια, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση των ηχείων. Στην ενοικίαση ηχείων πάρτυ λίγων ατόμων σε σπίτι που περιλαμβάνουν δύο ηχεία, ενισχυτή και μίκτη η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από εσάς, αφού κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό της 440 sound θα σας υποδείξει την συνδεσμολογία κατά την παραλαβή του εξοπλισμού. Επιπλέον κατά την παραλαβή θα ελεγχθεί και η αρτιότητα των ηχείων ώστε να γνωρίζουμε την κατάσταση που πρέπει να παραδοθούν.

Για τους χρόνους εγκατάστασης και απεγκατάστασης των ηχείων εξαρτώνται άμεσα από το μέγεθος του Event. Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Μερικές από τις δουλειές μας

Testimonials

Είπαν για εμάς

Άψογος ηχητικός εξοπλισμός και τιμές, για κάθε τύπο πάρτυ. Πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν. Πραγματικά μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Μηναδάκης Κ.

Επικοινώνησα με την εταιρεία για ενοικίαση ηχείων και φωτορυθμικών για σχολικό πάρτυ. Βρήκαμε άριστης ποιότητας ηχεία και μας απάντησαν σε κάθε απορία που είχαμε. Σίγουρα τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ξηνταβελόνης Α.

Εξαιρετικοί επαγελματίες, ευγενέστατοι με πολύ λογικές τιμές. Τα ηχεία που νοικιάσαμε έβγαλαν την βραδιά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Αποστολόπουλος Ν.