Ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ

Η 440 sound collective αναλαμβάνει την ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ επί 12 συνεχόμενα έτη. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε την άμεση εξυπηρέτησή σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ώστε να καλύψουμε κάθε είδος πάρτυ. Παρέχουμε την ενοικίαση ηχείων και τον εξοπλισμό για πάρτυ σε εξωτερικό χώρο, σε μαγαζί, σε σπίτι, σε ανοιχτό χώρο. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε παιδικό πάρτυ, ηχητική κάλυψη γάμου και βάπτισης, Techno party, αποκριάτικα πάρτυ, θεματικά πάρτυ, πάρτυ γενεθλίων, εταιρικά πάρτυ και disco party.  Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από ηχεία για πάρτυ, αλλά και οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον ηχητικό εξοπλισμό πάρτυ, τα special effects και τη φωτιστική κάλυψη.

Το έμπειρο προσωπικό μας, αποτελείται από έμπειρους φωτιστές, ηχολήπτες και τεχνικούς ήχου, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μελέτη του χώρου. Στη συνέχεια, μπορούν να σας προτείνουν τον κατάλληλο εξοπλισμό πάρτυ, αφού λάβουν υπόψιν τα άτομα που θα παρευρεθούν, τη διαρύθμιση του χώρου, τα decibel που θέλουμε να φτάσουμε και το είδος της μουσικής. Επιπλέον, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και ηχητικές μελέτες για καταστήματα εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Τέλος, έχουμε στη διάθεσή μας τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα για ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ, και γενικότερα ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό των εταιρειών: DB, Nexo, L acoustics, Laserworld, Pioneer, RCF, QSC, Soundcraft, Midas, Allen & Heath, Avolites, M.A. Hog, Avid, Chamsys, Numark.

 

Η ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ περιλαμβάνει

Τα ηχεία που διαθέτουμε προς ενοικίαση μπορούν να καλύψουν από μικρά πάρτυ σε οικίες, μέχρι και υπάιθρια πάρτυ χιλιάδων ατόμων. Ειδικότερα, παρέχουμε ηχεία τύπου two way και line array, σε διάφορα μεγέθη και watt.

Ο επαγγελματικός ήχος που μπορείτε να ενοικιάσετε από εμάς, όπως κονσόλες αναλογικές και ψηφιακές, των εταιρειών Soundcraft, Midas και Avid, είναι κατάλληλες για εξοπλισμό εκδηλώσεων και ενοικίαση εξοπλισμού για πάρτυ. Τέλος, σε εμάς θα βρείτε μίκτες Allen & Heath, Numark & Pioneer δύο και τεσσάρων καναλιών και CD Players με USB drive.

Η φωτιστική κάλυψη πάρτυ περιλαμβάνει

Εκτός από τα ηχεία για την ενοικίαση του εξοπλισμού πάρτυ, σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για την φωτιστική κάλυψη του πάρτυ σας. Αναλυτικότερα, μπορείτε να ενοικιάσετε φώτα Strobo, Wash, Hybrid, Beam, Blinder, Spot, Par και Blinder. Επιπλέον, φωτιστικά Pixel Mapping, καθώς και σταθερο και κινούμενο φωτισμό Led. Laser RGB διαφόρων watt, αλλά και μπάρες Led, φωτορυθμικά για κάθε είδους πάρτυ, Led par μπαταρίας, LED Walls, Κονσόλες φωτισμού, οθόνες LED και προτζέκτορες.

Hardware & Special effects - ενοικιάση εξοπλισμού πάρτυ

Το έδαφος δεν είναι ιδανικό για το πάρτυ που έχετε φανταστεί; Η εταιρεία μας μπορεί να στήσει για εσάς ρυθμιζόμενες αντιολισθητικές και αδιάβροχες εξέδρες που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε πάρτυ. Επιπλέον, διαθέτουμε προς ενοικίαση Support με στέγαστρο ή χωρίς, σε όποια διάσταση επιθυμείτε. Τέλος, σε εμάς θα βρείτε Dj Booths, τζίνια και πύργους Line Array.

Η 440 Sound Μπορεί να αναλάβει και τα Special effects για ξεχωριστές περιστάσεις. Αναλυτικότερα, διαθέτουμε προς ενοικίαση εξοπλισμού πάρτυ:

  • Confetti Machines
  • Μηχανές φωτιάς
  • Μηχανή καπνού
  • Πυροτεχνήματα
  • Bubble fogger machine
  • Μηχανή effect με σπίθες cold sparkle

Μερικές από τις δουλειές μας