Ηχητικός & φωτιστικός εξοπλισμός για πάρτυ

Η 440 sound collective αναλαμβάνει την ενοικίαση εξοπλισμού και ηχείων για πάρτυ επί 12 συνεχόμενα έτη. Εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτησή σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ώστε να καλύψουμε κάθε είδος πάρτυ. Καλύπτουμε πάρτυ σε εξωτερικό χώρο, πάρτυ σε μαγαζί, σε σπίτι, πάρτυ σε ανοιχτό χώρο, παιδικό πάρτυ, πάρτυ γάμου και βάπτισης, Techno party, αποκριάτικα πάρτυ, θεματικά πάρτυ, πάρυ γενεθλίων, εταιρικά πάρτυ, disco party.  Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από ηχεία για πάρτυ, αλλά και οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την ηχητική κάλυψη, τα special effects και τη φωτιστική κάλυψη.

Το έμπειρο προσωπικό μας, αποτελείται από έμπειρους φωτιστές, ηχολήπτες και τεχνικούς ήχου, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου. Στη συνέχεια μπορούν να σας προτείνουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, αφού λάβουν υπόψιν τα άτομα που θα παρευρεθούν, τη διαρύθμιση του χώρου, τα decibel που θέλουμε να φτάσουμε και το είδος της μουσικής. Επιπλέον, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και ηχητικές μελέτες για καταστήματα εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε στη διάθεσή μας τα πλέον αξιόπιστα ηχεία για πάρτυ, και γενικότερα ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό των εταιρειών: DB, Nexo, L acoustics, Laser world, Pioneer, RCF, QSC, Soundcraft, Midas, Allen & Heath, Avolites, M.A. Hog, Avid, Chamsys, Numark.

 

Η ενοικίαση εξοπλισμού ηχείων πάρτυ περιλαμβάνει

Τα ηχεία που διαθέτουμε προς ενοικίαση μπορούν να καλύψουν από μικρά πάρτυ σε οικίες, μέχρι και υπάιθρια πάρτυ χιλιάδων ατόμων. Παρέχουμε ηχεία τύπου two way και line array, σε διάφορα μεγέθη και watt.

Επιπλέον, μπορείτε να ενοικιάσετε από εμάς κονσόλες αναλογικές και ψηφιακές, των εταιρειών Soundcraft, Midas και Avid, ικανές να καλύψουν κάθε τύπο πάρτυ. Τέλος, σε εμάς θα βρείτε μίκτες Allen & Heath, Numark & Pioneer δύο και τεσσάρων καναλιών και CD Players με USB drive.

Η φωτιστική κάλυψη πάρτυ περιλαμβάνει

Εκτός από την ενοικίαση των ηχείων και του υπόλοιπου ηχητικού εξοπλισμού σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για την φωτιστική κάλυψη του πάρτυ σας. Αναλυτικότερα, μπορείτε να ενοικιάσετε φώτα Strobo, Wash, Hybrid, Beam, Blinder, Spot, Par και Blinder. Φωτιστικά Pixel Mapping, καθώς και σταθερο και κινούμενο φωτισμό Led. Laser RGB διαφόρων watt, αλλά και μπάρες Led, φωτορυθμικά για κάθε είδους πάρτυ, Led par μπαταρίας, LED Walls, Κονσόλες φωτισμού, οθόνες LED και προτζέκτορες.

Hardware & Special effects

Σε περιπτώσεις που το έδαφος δεν είναι ιδανικό για το πάρτυ που έχεται φανταστεί, η εταιρεία μας μπορεί να στήσει για εσάς ρυθμιζόμενες αντιολισθητικές και αδιάβροχες εξέδρεςπου μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε πάρτυ. Επιπλέον, διαθέτουμε προς ενοικίαση Support διαφόρων με στέγαστρο ή χωρίς, και σε όποια διάσταση επιθυμείτε. Τέλος, σε εμάς θα βρείτε Dj Booths, τζίνια και πύργους Line Array.

Η 440 Sound Μπορεί να αναλάβει και τα Special effects για ξεχωριστές περιστάσεις. Αναλυτικότερα διαθέτουμε προς ενοικίαση:

  • Confetti Machines
  • Μηχανές φωτιάς
  • Μηχανή καπνού
  • Πυροτεχνήματα
  • Bubble fogger machine
  • Μηχανή effect με σπίθες cold sparkle

Μερικές από τις δουλειές μας